Skip to content Skip to footer

Hugo Boss – Tyska kvalitetsplagg med stilren design

Det tyska modemärket Hugo Boss har från starten 1934 gått från en liten producent av kostymer till ett av världens mest populära märken för herrar. Även om många fortfarande främst känner till Hugo Boss på grund av deras högkvalitativa kostymer så finns det mycket att välja mellan för den som tycker om stilrena kläder i ypperlig kvalitet.

Idag finns det över 4000 Hugo Boss butiker världen över och män i en lång rad olika yrkesgrupper älskar märket på grund av dess stilrena design och deras genomgående öga för kvalitet. Addera detta med att deras kläder är väldigt snygga och har en fantastisk passform så är det lätt att förstå varför Hugo Boss numera är ett av världens mest uppskattade märken för män.

Mycket att välja på

Idag har Hugo Boss ett stort utbud att välja på, någonting som inte var fallet vid starten. För den som letar efter lite sportigare kläder finns det även ett dottermärke som tillverkar kläder i luftigt material.

Alla kläder som tillverkas av Hugo Boss görs i deras klassiska och stilrena design. Detta är kläder som är menade att kunna passa i alla situationer. Detta betyder att alla deras kläder går att bäras på kontoret i en professionell miljö, men även för ett avslappnat restaurangbesök eller på en finare middagsbjudning.

För de som tycker om att hålla sig till en stil genom hela året så erbjuder Hugo Boss kläder och jackor som passar för alla årstider. Deras jackor behåller designspråket från deras andra kläder samtidigt som dem är anpassade för att passa lite kallare temperaturer. Deras vårjackor är utformade för att passa till både avslappnade jeans såväl som att vara en förlängning av kostymen när man befinner sig utomhus.

För vardagen och fritiden finns det också ett stort utbud att dyka ner i och välja bland. Allt ifrån sköna T-shirts i högkvalitativ bomull. Dessa erbjuds med eller utan Hugo Boss klassiska logga och är perfekta när du vill ha en lite mer avslappnad klädsel, utan att tumma på din stil. Kombinera detta med en av deras snygga kepsar så är söndagsoutfiten redo.